10 Λόγοι για να επιλέξετε το Ξενοδοχείο μας

pet-friendly-hotel

 

Σχέση Παροχών – Τιμής
Το Ξενοδοχείο Όραμα προσφέρει άριστη σχέση τιμής και παροχών. Είτε ταξιδεύετε σαν ζευγάρι, ή μόνος, ή σαν μια μικρή ομάδα, το ξενοδοχείο μας προσφέρει εξαιρετικά καλή σχέση παροχών/τιμής. Σας προσκαλούμε λοιπόν να έρθετε στο φιλικό και οικογενειακό μας ξενοδοχείο σαν φιλοξενούμενος αλλά και σαν φίλος

Δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους
Ακολουθώντας τις σύγχρονες ανάγκες η διεύθυνση του ξενοδοχείου σας παρέχει κατά την παραμονή σας δωρεάν πρόσβαση στο Ίντερνετ εγκαθιστώντας ένα ισχυρό δίκτυο wi-fi. Έτσι όποιο κι αν είναι το δωμάτιο σας ή σε όποιο χώρο και να βρίσκεστε η κάλυψη είναι ιδανική.

Pet Friendly
Το ξενοδοχείο Όραμα είναι ένα πραγματικά pet friendly κατάλυμα. Έτσι οι αγαπημένοι σας μικροί φίλοι ανεξαρτήτως ράτσας και εφόσον είναι εμβολιασμένοι μπορούν να φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο μας. Κατά την άφιξη σας θα πρέπει να έχετε μαζί σας το βιβλιάριο του κατοικίδιου πλήρως ενημερωμένο.

Σε Αρμονία με την Φύση
Χτισμένο στην πλαγιά ενός καταπράσινου λόφου κοιτώντας ανατολικά, προσφέρει μαγευτική θέα προς το Αιγαίο Πέλαγος και τις Σποράδες. Το ξενοδοχείο περιτριγυρίζεται από δάσος και διαθέτει καταπράσινους κήπους. Το οξυγόνο και οι μυρωδιές του δάσους σε συνδυασμό με την θαλασσινή αύρα δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Εστιατόριο
Στο a la carte Εστιατόριο μας, στο οποίο μαγειρεύει διπλωματούχος σεφ μέλος της οικογένειας μας, κάθε μέρα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολυαγαπημένες συνταγές της Ελληνικής κουζίνας καθώς και ιδιαίτερα πιάτα από την τοπική παράδοση, πάντα με τα πιο φρέσκα υλικά της περιοχής μας.

Φιλοσοφία Επιχείρησης
Το ξενοδοχείο Όραμα είναι μια καθαρά οικογενειακή επιχείρηση, όχι μόνο στα λόγια αλλά στην ουσία! Αυτό σημαίνει ότι πέρα από τη διαχείριση τα μέλη της οικογένειας μεριμνούν προσωπικά για όλες τις λεπτομέρειες της λειτουργείας του ξενοδοχείου ώστε να σας εξασφαλίσουν μια απροβλημάτιστη και ευχάριστη διαμονή.

Τοποθεσία
Το Hotel Orama βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία ενδιάμεσα του χωριού Βασιλικά και της παράλιας τους το λεγόμενο Ψαροπούλι Είναι χτισμένο στην καταπράσινη πλαγιά του λόφου Μισιργιάνι στην Εύβοια και συνδυάζει την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα σημεία με την ηρεμία και ησυχία της διαμονής μέσα στην Φύση.

Το Προσωπικό
Το προσωπικό μας αποτελείται πρωτίστως από τα μέλη της οικογένειας Ψυχογιού, ιδιοκτήτες και διπλωματούχοι Τουριστικών Επιχειρήσεων, με παράδοση στον χώρο της φιλοξενίας. Η συνεχής παρουσία στους χώρους του ξενοδοχείου εγγυάται την απροβλημάτιστη διαμονή σας στο Όραμα

Δραστηριότητες
Σκοπός μας κατά την παραμονή σας είναι να γνωρίσετε τον τόπο μας. Την ιστορία του, τον τρόπο ζωής των κατοίκων του, την πανέμορφη φύση του και να ψυχαγωγηθείτε μέσα από μια σειρά αναζωογωνητικών δραστηριοτήτων. Έτσι έχουμε συνάψει συνεργασίες με τους καλύτερους επιχειρηματίες του κλάδου.

Πάρκινγκ εντός του ξενοδοχείου
Εντός του χώρου του ξενοδοχείου υπάρχουν χώροι παρκινγκ σχεδόν για όλα τα δωμάτια. Έτσι αποφεύγετε την ταλαιπωρία της εύρεσης χώρου στάθμευσης η οποία υπάρχει στη παραλία των Βασιλικών ή στο ίδιο το χωριό Βασιλικά. Στην υψηλή περίοδο παρέχεται δυνατότητα στάθμευσης σε εξτρά χώρους.