Σχετικά με εμάς

Το ξενοδοχείο Orama είναι κτισμένο και σχεδιασμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, με λιθόστρωτα μονοπάτια και ασβεστωμένους τοίχους, κεραμοσκεπές και ξύλινα παράθυρα, εκφράζοντας απόλυτα την ομορφιά, την παράδοση και τον τοπικό χαρακτήρα της Εύβοιας.

Τα δωμάτια είναι διακριτικά διακοσμημένα με μινιμαλιστικό ρυθμό, ενώ οι εξωτερικοί χώροι με τους δροσιστικούς κήπους και τις αναβαθμίδες δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για μια τέλεια διαμονή στα Βασιλικά Ευβοίας. Ο ανθισμένος κήπος διαθέτει χώρους καθιστικού με τραπέζια για χαλάρωση κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών. Οι νεότεροι επισκέπτες μπορούν να παίξουν με ασφάλεια στην παιδική χαρά που υπάρχει στο χώρο.

Το ξενοδοχείο μας είναι ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία στη περιοχή, με μακρά παράδοση στον τουρισμό, συνδυάζοντας άνεση και γνήσια ελληνική φιλοξενία σε μία πραγματικά προνομιακή τοποθεσία 500μ απόσταση από την παραλία Βασιλικών Ευβοίας το Ψαροπόυλι.

Το φιλόξενο προσωπικό του ξενοδοχείου, φροντίζει για τις ξέγνοιαστες διακοπές των επισκεπτών και είναι πάντα πρόθυμο να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο Ψαροπούλι.

Το βασικό μας μέλημα είναι να νιώσετε σαν το σπίτι σας.

Το ξενοδοχείο Orama έχει δημιουργηθεί με σκοπό να προσφέρει μοναδικές στιγμές σε όλους τους επισκέπτες σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον. Θα σας λύσουμε κάθε απορία και θα σας δώσουμε κάθε πληροφορία που θα χρειαστείτε για να εξερευνήσετε την πανέμορφη Βόρεια Εύβοια και θα σας προσφέρουμε τις γνώσεις μας για να περάσετε μοναδικές και αξέχαστες διακοπές!